Exclusief en kleinschalig meerdaags vergaderen in Delft

Bij het exclusief en kleinschalig meerdaags vergaderen is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een van onze mooie kamers
  • 1x Ontbijt
  • 2x dagen zaalhuur              
  • 2x Basisuitrusting audiovisuele middelen          
  • 2x Koffietraktatie bestaande uit onbeperkt koffie, thee en luxe koeken.
  • 2x Morning Energizer
  • 2x Broodjeslunch
  • 2x Afternoon break
  • 2x Persoonlijke service-assistent

  Prijs: € 237,- p.p. op basis van minimaal 6 personen.

  De prijs voor het exclusief en kleinschalig meerdaags vergaderarrangement in Delft is geldig tot en met 31 december 2023.

Meerdaags exclusief vergaderen in Delft

  De mooiste vergader locatie van Delft heet u van harte welkom. Kom exclusief vergaderen in ons heerlijk rustig gelegen tuinhuisje met stadstuin. Ons huisje is geschikt voor groepen tot 12 personen. Na een creatieve sessie komen jullie tot rust in een van onze 24 comfortabele kamers, ieder stuk voor stuk uniek. Plan uw volgende meeting in Delft.

Voel u thuis in onze Casa

  Bij binnenkomst ervaart u meteen een echt thuisgevoel. Een combinatie van betaalbare luxe in de vorm van slapen, eten en vergaderen. De moderne inrichting, stijlvol design interieur en de hartverwarmende service geven je een ontspannen en welkom gevoel. De collega's staan altijd klaar om gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Met warme service en een glimlach biedt het hotel een omgeving die net als thuis voelt, maar nét wat luxer. 

  De 24 gezellige en comfortabele kamers zijn stuk voor stuk uniek. De kamers beschikken over alle gemakken die zorgen voor het ultieme verblijf.

  De Standard Single: Dit zijn de éénpersoonskamers die zijn licht en van alle gemakken voorzien. De hotelkamer is voorzien van een heerlijke boxspring, een bureau en een eigen badkamer met douche en toilet.
  De Standard Double: Dit zijn tweepersoonskamers met een compacte en lichte inrichting. Deze kamer heeft een badkamer met douche en toilet.
  De Superior Double: Dit zijn sfeervolle tweepersoonskamers die voorzien zijn van een luxe bed, kledingkast en een badkamer met douche en toilet. 
  De Deluxe Double: Deze ruime kamers hebben een luxe tweepersoons boxspring en een gezellig zitje. Daarnaast is er een badkamer met douche en is een bad op verzoek beschikbaar. 

Vergaderen in het Huisje van Vermeer

Verscholen in een mooie stadstuin ligt de leukste vergaderlocatie van Delft, het Huisje van Vermeer. In het Huisje van Vermeer vergadert u met uw gezelschap in alle privacy en rust terwijl het Melkmeisje en het Meisje met de Parel een oogje in het zeil houden. Met mooi weer kunnen de deuren van het tuinhuis volledig opengezet worden.

7.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

7

In de vergaderruimte is te weinig ventilatie waardoor het snel benauwd wordt. De kamers en de catering is goed. De service prima.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • wifi
 • Oplaadpunt

Onze partner

Luxe vergaderen in het prachtige hotel in Delft

Bij binnenkomst ervaart u meteen een echt thuisgevoel. Een combinatie van betaalbare luxe in de vorm van slapen, eten en vergaderen. De moderne inrichting, stijlvol design interieur en de hartverwarmende service geven je een ontspannen en welkom gevoel. De collega's staan altijd klaar om gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Met warme service en een glimlach biedt het hotel een omgeving die net als thuis voelt, maar nét wat luxer. De 24 gezellige en comfortabele kamers zijn stuk voor stuk uniek. De kamers beschikken over alle gemakken die zorgen voor het ultieme verblijf.

De Vergaderzaal

Verscholen in een mooie stadstuin ligt de leukste vergaderlocatie van Delft, het Huisje van Vermeer. In het Huisje van Vermeer vergadert u met uw gezelschap in alle privacy en rust terwijl het Melkmeisje en het Meisje met de Parel een oogje in het zeil houdt. Met mooi weer kunnen de deuren van het tuinhuis volledig opengezet worden.

De Omgeving

Het Moderne hotel is prachtig gelegen en ligt op 14 minuten lopen van het treinstation en op 16 minuten lopen van het centrum in Delft. Het hotel bevindt zich in een hoekpand uit het jaar 1920, met veel details uit het verleden. De stad Delft staat bekend om de vele winkels, galerijen, cafés, restaurants, terrasjes en terrasboten. De stad heeft een Warenmarkt, een fleurige bloemenmarkt en een vlooienmarkt met curiosa en antiek. Dit geeft de stad een bijzondere sfeer. Als u graag de stad wilt verkennen kunt u door de grachten varen en genieten van de mooie omgeving.

De Hotelkamers

De 24 gezellige en comfortabele kamers zijn stuk voor stuk uniek. De kamers beschikken over alle gemakken die zorgen voor het ultieme verblijf.


De Standard Single: Dit zijn de éénpersoonskamers die zijn licht en van alle gemakken voorzien. De hotelkamer is voorzien van een heerlijke boxspring, een bureau en een eigen badkamer met douche en toilet.


De Standard Double: Dit zijn tweepersoonskamers met een compacte en lichte inrichting. Deze kamer heeft een badkamer met douche en toilet.


De Superior Double: Dit zijn sfeervolle tweepersoonskamers die voorzien zijn van een luxe bed, kledingkast en een badkamer met douche en toilet. 


De Deluxe Double: Deze ruime kamers hebben een luxe tweepersoons boxspring en een gezellig zitje. Daarnaast is er een badkamer met douche en is een bad op verzoek beschikbaar.